AK Parti'nin seçim çalışmaları sırasında silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti

AK Parti'nin İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim kampanyası sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.

Olayın ardından sosyal medya üzerinden bir dizi açıklama yapan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, yaşanan saldırıyı şiddetle kınadı. Kurum, "Sevgili hemşehrimiz ve Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Sayın Aziz Yeniay'a yönelik, seçim çalışmaları esnasında gerçekleştirilen bu alçakça saldırıyı lanetliyorum.

Bu elim olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı diliyorum. Unutulmamalıdır ki, demokrasimize yönelik bu tür tehditler, bizleri asla ve asla hedeflerimizden ve yolumuzdan döndüremeyecek" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin seçim çalışmaları sırasında silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olaya ilişkin duyduğu üzüntüyü ve tepkiyi dile getirdi. Kabaktepe, "Küçükçekmece'de yaşanan bu trajik olay, hepimizi derinden sarsmıştır. Belediye Başkan adayımız Aziz Yeniay'a yönelik düzenlenen silahlı saldırı sırasında hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, saldırıyı en güçlü şekilde kınıyorum.

Bu tür saldırılar, milletimizin birlik ve beraberliğine, demokrasiye olan inancımıza zarar veremez ve bizi yolumuzdan alıkoyamaz" şeklinde paylaşımda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler