AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı Erkan Eroğlu kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı Erkan Eroğlu ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı Erkan Eroğlu kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı Erkan Eroğlu oldu.

AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı Erkan Eroğlu ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

Erkan Eroğlu'na dair bilgiler şu şekilde;

AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı Erkan Eroğlu kimdir?

Erkan Eroğlu, 1966 yılında Tunceli'de dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da tamamladı. Üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde başarıyla tamamladı.

Eroğlu, madencilik ve inşaat sektörlerinde aktif olarak faaliyet gösterdi. Aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görevler üstlendi.

Evli ve iki çocuk babası olan Erkan Eroğlu, hem mesleki kariyerinde hem de toplumsal sorumluluklarında etkin bir şekilde rol almayı sürdürmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler