AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka oldu.

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

Mehmet Yarka'ya dair bilgiler şu şekilde;

mehmet-yarka-kimdir-1.webp

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka kimdir?

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, 1963 yılında Şırnak'ta dünyaya geldi.

Bölgede önde gelen iş adamlarından biri olarak bilinen Yarka, inşaat sektöründe de etkin bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası'nın eski başkanlığını üstlenen Yarka, 2004 yılında Ak Parti'den Şırnak Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katıldı, ancak o dönemde kazanamadı.

31 Mart 2019'da gerçekleşen yerel seçimlerde ise AK Parti'den Şırnak Belediye Başkanı olarak seçildi.

Mehmet Yarka, Şırnak Spor ve Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası'nda başkanlık görevlerinde bulunmuştur. Evlidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler