AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu Bilgin oldu.

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

Yakup Üçüncüoğlu'na dair bilgiler şu şekilde;

yakup-ucuncuoglu-kimdir.webp

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu kimdir?

1967 yılında Sinop'ta doğan Üçüncüoğlu, eğitim hayatına Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nde başlamıştır.

Birçok spor federasyonunda üst kurul delegeliği gibi önemli görevleri üstlenen Üçüncüoğlu, Türk Kızılay Sinop Şubesi ve Türk Hava Kurumu (THK) Sinop Şubesi gibi çeşitli sivil toplum örgütlerinin yönetimlerinde aktif rol almıştır.

AK Parti Sinop İl Başkanlığı görevini üstlenen Üçüncüoğlu, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi'nde Sinop İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler