AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç Bilgin oldu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

Ekrem Olğaç'a dair bilgiler şu şekilde;

ekrem-olgac-kimdir-1.webp

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç kimdir?

1982 yılında Siirt'te hayata gözlerini açan, ilk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamlayan Olgaç, Hukuk Fakültesi'nden 2008 yılında mezun oldu.

iirt'te avukatlık stajını tamamladıktan sonra 2009 yılında 4 avukat ve 2 stajyer avukat ile birlikte kendi hukuk ofisini kurarak mesleğine adım attı.

2012-2018 yılları arasında Siirt Barosu'nda Saymanlık ve Baro Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulundu.

Aynı zamanda 2012-2015 yılları arasında Ak Parti Siirt Seçim İşleri Başkanlığı, 2015-2018 yılları arasında Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı gibi sorumlulukları üstlendi.

2018-2019 yılları arasında Ak Parti Siirt Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Olgaç, 20 Kasım 2019 tarihinden itibaren Ak Parti Siirt İl Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Olgaç, evli ve sevimli bir kız çocuğu babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler