AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir oldu.

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

Emrah Özdemir'e dair bilgiler şu şekilde;

emreh-ozdemir-kimdir-1.webp

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir?

1980 yılında Niğde'de hayatına başlayan birey, eğitim hayatının tamamını Niğde'de geçirerek ilk, orta ve lise öğrenimini başarıyla tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan bu kişi, profesyonel kariyerine aile şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak adım attı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevini 2006-2011 yılları arasında başarıyla üstlendi.

2011 yılında AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasi arenaya giriş yapan birey, burada Seçim İşleri Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi. 2013 yılında Niğde İl Başkanlığı görevine atanarak siyasi kariyerine daha da yüksek bir noktada devam etti ve bu görevini 2017 yılına kadar sürdürdü.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Niğde Belediye Başkanı olarak seçilen Özdemir, İngilizce konusundaki yetkinliği ile dikkat çekmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Özdemir, hem iş hem de aile hayatında başarılı bir denge kurmuştur.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler