AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya oldu.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

Özkan Çetinkaya'ya dair bilgiler şu şekilde;

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya kimdir?

1988 yılında Karabük'te Özkan Çetinkaya, Alfred Üniversitesi İstanbul Kampüsü'nde İngilizce İşletme eğitimi aldı.

Aile şirketlerinde müdür olarak görev yaptığı madencilik, lojistik ve demir çelik sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Geçmişte AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Karabük Belediye Meclis Üyeliği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler üstlendi.

Evli olan ve İngilizce dilinde iyi derecede yetkinliğe sahip olan Özkan Çetinkaya, geniş bir deneyim yelpazesi ile faaliyet göstermektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler