AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen oldu.

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

Şükrü Başdeğirmen'e dair bilgiler şu şekilde;

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir?

1962 yılında Isparta'da doğan Şükrü Başdeğirmen, ilk ve orta öğrenimini Isparta'da tamamladı. Lisans eğitimini İşletme Fakültesi'nde alarak, Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi'nde tamamladı.

İnşaat, ticaret, gıda, hayvancılık ve enerji sektörlerine ilgi duyan Başdeğirmen, kariyeri boyunca bir dizi önemli görevde bulundu. Bu görevler arasında Belediye Meclis Üyeliği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclisi Üyeliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevler bulunmaktadır.

Şükrü Başdeğirmen, evli ve 2 çocuk babasıdır. 31 Mart 2019'da gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti'den Isparta Belediye Başkanı seçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler