AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

AK Parti’nin Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek oldu. Peki Mehmet Şimşek kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…

AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

AK Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan adayları ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Buna göre AK Parti Burdur Belediye Başkanı adayı Mehmet Şimşek oldu. Peki Mehmet Şimşek kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar…

ak-parti-burdur-belediye-baskan-adayi-mehmet-simsek-kimdir-nerelidir-kac-yasinda-ne-is-yapiyor.webp

MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR?

Mehmet Şimşek, doğum yeri Burdur olan ve bu şehrin bürokrasisi ile spor camiasında tanınan bir isimdir. Milli Eğitim şube müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler il müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü gibi önemli görevleri başarıyla yürüten Şimşek, aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde daire başkanlığı görevinde de bulunmuştur.

Spor alanında da aktif bir rol üstlenen Şimşek, özellikle hentbol branşı başta olmak üzere birçok sportif faaliyete katılmıştır. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığı görevini üstlenen Şimşek, spor alanında da kent için önemli katkılarda bulunmuştur.

Beş yıl önce 2019'da aday adaylığı deneyiminden sonra, Mehmet Şimşek ikinci kez AK Parti'den Burdur belediye başkanı adayı olarak siyaset sahnesine çıkmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler