AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Enver Dinçer kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

AK Parti’nin Aksaray Belediye Başkan adayı Enver Dinçer oldu. Peki Enver Dinçer kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Enver Dinçer kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

AK Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan adayları ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Buna göre AK Parti Aksaray Belediye Başkanı adayı Enver Dinçer oldu. Peki Enver Dinçer kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar…

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Enver Dinçer kimdir? Nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

ENVER DİNÇER KİMDİR?

1981'de Aksaray'da dünyaya gelen Evren Dinçer, eğitim hayatına memleketinde başladı. İlk, orta ve lisans eğitimini Aksaray'da tamamlayan Dinçer, lisans derecesini Niğde Üniversitesi Aksaray İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden aldı. Yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine tamamlayan Dinçer, Ankara Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

2006 yılında meslek hayatına Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı'nda Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak başlayan Dinçer, 2009 yılında Devlet Personel Uzmanı kadrosuna atandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Personel Daire Başkanlığı görevlerini üstlenen Dinçer, Ankara ve Nevşehir Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu üyeliklerinde bulundu. Ayrıca, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alarak akademik alanda çeşitli makale ve tebliğler yayınladı. İyi derecede İngilizce bilen Dinçer, evli ve bir çocuk babasıdır.

Dinçer, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Aksaray Belediye Başkan adayı olarak gösterildi ve seçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler