YSK kesin sonuçların Resmi Gazete'ye gönderildiğini açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarının bugün Resmi Gazete'ye gönderildiğini bildirdi.

YSK kesin sonuçların Resmi Gazete'ye gönderildiğini açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener kesin seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ahmet Yener, ''Kurulumuz olağanüstü itiraz sonucunu değerlendirmiştir. Kesin seçim sonuçları Resmi Gazete'ye gönderilmiştir'' dedi.

Yüksek Seçim Kurulu, milletvekili seçimlerinin kesin sonuçlarının bugün Resmi Gazete'ye gönderileceğini duyurmuştu. Milletvekilleri en geç Cuma gününe kadar yemin edecek, yeni kabinenin de Cuma günü açıklanması bekleniyor.

KESİN SONUÇLARIN ARDINDAN MİLLETVEKİLLERİ YEMİN EDECEK
Kesin sonuçların Resmi Gazete'de yayımlanmasının önemi büyük. Zira, 28.dönem milletvekilleri göreve başlamak için yemin etmeyi bekliyor. Yemin töreni ise kesin sonuçların ilanını bekliyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, vekillerin yeminini Cuma gününe kadar edeceğini duyurmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim