YSK, Cumhurbaşkanı seçiminde kullanılacak pusulayı onayladı

Milyonlarca seçmenin mühür basacağı pusulanın fotoğrafı paylaşıldı.

YSK, Cumhurbaşkanı seçiminde kullanılacak pusulayı onayladı

Yüksek Seçim Kurulu, Cumhurbaşkanı seçiminde kullanılacak oy pusulasını onayladı. YSK'daki parti temsilcileri pusulanın fotoğrafını paylaştı. İşte 14 Mayıs'ta milyonlarca seçmenin mühür basacağı pusula...

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gidip oyunu kullanacak. 31 gün sonra kurulacak olan sandıklarda, milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekili tercihini yapacak. Seçimlere kısa bir süre kaldığı bu günlerde YSK, seçimlerde kullanılacak oy pusulalarını onayladı.

İŞTE OY PUSULASI 
İYİ Parti YSK üyesi Tolga Öztürk ve AK Parti YSK üyesi Recep Özel, sosyal medya hesaplarından YSK'nın onayladığı oy pusulalarını paylaştı. Öztürk pusulayı "Yüksek Seçim Kurulu heyeti tarafından Cumhurbaşkanı Seçimi pusulaları onaylandı. Vatana, millete, Türk demokrasisine hayırlı olsun" ifadeleriyle paylaştı.

 YSK, Cumhurbaşkanı seçiminde kullanılacak pusulayı onayladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler