Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman: Milletin reyi parti genel başkanının cebinde değil

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesi Trabzon’da temayül heyecanı devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman: Milletin reyi parti genel başkanının cebinde değil

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı hız kesmiyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Haber61’e değerlendirmelerde bulundu.

Seçimleri Cumhur İttifakı’nın genişlemesini değerlendiren Ataman, konuşmasında “Demokrasinin en güzel tarafı sandık. Sandık geldiği sürece hiçbir sorun yok. Yeniden sandıklarla buluşabilecek bir ülke bütünlüğünün olması önemli. Ben siyasetten beklentisi olan biri değilim. Sandıkların gelmeye devam edeceği bir ülke arzusu içindeyiz. AK Parti için de bu yoğunluğun olmuş olması dikkatli bir şey. Teşkilatların sesi dinlenmeli. Şu anda partinin reyleriyle değil, bireysel, adayların reylerinin de lazım olduğu bir sürecin içerisindeyiz.

Ben ittifakların kemikleştiğini, daha öncesinden şekillendiğini, Cumhur İttifakı’nın ana aksının AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi olduğunu düşünüyorum. Partilerin bir araya gelmesi ister Millet İttifakı’nda olsun ister Cumhur İttifakı’nda olsun, seçmenlerin o çatı altında bir araya geleceği anlamına gelmez. Milletin reyi parti genel başkanının cebinde değil. Bunlar çok önemli değil. Ben daha ziyade milletin durduğu yerin kıymetli olacağını, özellikle cumhurbaşkanı seçiminde milletin tercihinin ittifaklardan çok daha farklı gelişeceğini, kısmet olursa yüzde 50’nin daha da üzerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçileceğini öngörmekteyim.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Seçim