MHP Trabzon Milletvekili adayı Murat Aksoy kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Milletvekili adayları listesini yayımlamasının ardından Trabzon’da milletvekili adayı olan Murat Aksoy, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Murat Aksoy kimdir?

MHP Trabzon Milletvekili adayı Murat Aksoy kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Milletvekili aday listesini açıkladı.

Açıklanan listede MHP Trabzon Milletvekili adayı olarak Murat Aksoy da yer aldı.

Peki Murat Aksoy kimdir? Nereli? İşte tüm merak edilenler…

Murat Aksoy, 1973 yılında Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine dünyaya geldi. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi’nde tamamlayan Aksoy, Yüksek Lisans eğitimini ise Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde tamamladı.

Aksoy 2001-2013 yılları arasında birçok firmada yüksek teknoloji mühendisi olarak görev yaptı. 2000-2004 yılları arasında Vakfıkebir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulunan Aksoy, 2009 ve 2014 seçimlerinde Nilliyetçi Hareket Partisi’nin Vakfıkebir Belediye Başkan adayı oldu.

2018 yılında yapılan 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde MHP Trabzon Milletvekili adayı olan Murat Aksoy, evli ve iki çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim