İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama: "Milletimiz kararını verdi..."

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarını değerlendirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama: "Milletimiz kararını verdi..."

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener'in açıklamaları şu şekilde;

2. turu bugün tamamladık. Sandıkta görev yapan herkese ve oy kullanan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. En çok da gençlere ve kadınlara teşekkür ediyorum.

Her insanımızın oyu bizim için çok kıymetli. Milletimiz büyük olgunlukla demokratik hakkını kullandı. Allah vatandaşlarımızdan razı olsun. Seçim Türkiye'yi çok yordu. Birikmiş çok sorunumuz var. Bunun başında da ekonomi var. Artık vakit kaybetmeden bunları çözme vakti geldi. Biz milletin verdiği muhalefet görevini aynı anlayışla sürdüreceğiz. Seçmen bizim için en halis ölçüttür. Millet iradesinin üstünde hiçbir irade yoktur. Bize düşen mesajı anlamak ve gereğini yapmaktır. İyi Parti olarak hakkıyla yapacağımızdan milletimizin şüphesi olmasın.

Yenilmişlik ile bir karamsarlık hissedilmesin. Uzun yıllar üniversitelerde hocalık yaptım. Demokrasilerde her şeyin tartışılabileceğini ve itiraz edilebileceği, bir tek hür irade ile oy kullanan seçmene itiraz edilmeyeceği gerçektir. Millet iradesi başımızın tacıdır. Bu nedenle de ilk günden bu yana milletimizin sesini dinleyerek hareket ettik. Sözlerimizin ardında hiçbir hırsın bulunmasına müsaade etmedik. Zaman zaman bundan dolayı ağır eleştirilere maruz kaldık. Bundan sonra da milletimizin taleplerini dinleyeceğiz.

Biz hala buradayız. İyi Parti ve mensupları burada, mecliste, Türkiye'de. Üstümüze düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz.

Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını umuyorum. Umarım kazanmışlık hırsı kendisinin gözünü yeniden kör etmez. Umarım hakaretler havada uçuşmaz. Umarım her vatandaşın Cumhurbaşkanı olduğunu bu kez kabul eder. Umarım ki tıpkı bizim gibi kendisi de seçim sonuçlarının muhasebesini dürüst şekilde yapar. Biz gereken dersleri çıkaracağız.

Sayın Kılıçdaroğlu'nu Kısıklı'da yuhalattı. Bu yeni seçilmiş bir Cumhurbaşkanına yakışmaz. Artık dertleri konuşmayı umuyoruz. İnşallah bu ayıplı davranış sondur.

Bizim için sonuç esastır. Yarın ilk gündür.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler