Hangi Cumhurbaşkanı adayına destek vereceği merak ediliyordu! Flaş ikinci tur kararı

Seçime günler kala Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce ve Memleket Partisi ikinci turda kime destek vereceğine dair toplandı.

Hangi Cumhurbaşkanı adayına destek vereceği merak ediliyordu! Flaş ikinci tur kararı

14 Mayıs seçimlerine günler kala yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti kurulları ile bir araya geldi.

Muharrem İnce'nin, seçimin ikinci turunda hangi adaya destek verileceği yönünde parti kurmaylarıyla bir araya geldiği, partide iki farklı görüşün ön plana çıktığı belirtildi.

İKİ GÖRÜŞ ÖNE ÇIKTI

İddialara göre Memleket Partisi'nde bir kısım yönetici Kılıçdaroğlu'nun desteklenmesi yönünde görüş belirtirken, diğer yöneticiler ise tarafsız kalınması görüşünü dile getirdi.

İNCE KILIÇDAROĞLU'NA SICAK BAKMIYOR

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kırgınlığından ötürü Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermeye sıcak bakmadığı ve seçmeni kendi tercihi yönünde serbest bırakma fikrinde olduğu belirtiliyor.

muharrem ince adaylıktan çekilme sebebini bu sözlerle açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler