Bakan Adil Karaismailoğlu: "Cumhurbaşkanımızın karşısında birleştiler"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat'ta Seçim İrtibat Ofisi'nin açılışına katıldı.

Bakan Adil Karaismailoğlu: "Cumhurbaşkanımızın karşısında birleştiler"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, bütün Türkiye düşmanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında birleştiğine dikkati çekti ve “Ya teröristlerin desteklediği ittifak kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak” dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat Yaylacık Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışına katıldı. Partililere hitap eden Karaismailoğlu, “Biz bayramınızı geçen hafta kutlamıştık ama asıl bayramımız 14 Mayıs'ta olacak. Bu milletimizin bayramı olacak. Bugüne kadar yapılmış büyük işler ya hızlı devam edecek ya da geçmişteki kaos dönemlerine döneceğiz. Ya teröristlerin desteklediği ittifak kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak. 14 Mayıs'ta bunun cevabını vereceğiz. Akçaabat 21 yıldır milleti için gecesini gündüzüne katan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek. Hazır mıyız?” diye konuştu.

Bakan Adil Karaismailoğlu: "Cumhurbaşkanımızın karşısında birleştiler"

Trabzon Güney Çevre Yolu’nun temel atma törenini yaptıklarını, hizmetlerin art arda geldiğini vurgulayan Karaismailoğlu, hep proje konuştuklarını söyledi. Çarşamba günü Zigana Tüneli’ni açacaklarını dile getiren Karaismailoğlu, “Hedeflerimiz büyük. Sen Trabzon'sun sen Akçabat'sın. Büyük düşün diyoruz ve büyük düşünüyoruz. Yapacağımız işlerle Akçaabat'ı uçuracağız, Trabzon'u da uçuracağız” dedi.

VERECEĞİNİZ GÜÇLÜ DESTEKLE BÜTÜN KAPILARI AÇACAĞIZ
14 Mayıs’ta Akçaabatlılardan güçlü destek isteyen Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

Bakan Adil Karaismailoğlu: "Cumhurbaşkanımızın karşısında birleştiler"

“O sizin vereceğiniz güçlü destekle bütün kapıları açacağız. Bunların hepsi Akçaabat'a hizmet olarak geri dönecek. Beraber olacağız, bir olacağız, birlik olacağız. Büyük güçlü Türkiye, büyük güçlü Akçaabat için koşacağız. Türkiye Yüzyılında doğru adımlarla, doğru adamla koşmaya hazır mısınız? Akçaabat'a hazırsa Türkiye'de hazırdır. Bakın şurada 12 günümüz kaldı. Kucaklaşacağız. Bakın bu işin sağcı solcusu yok. Biz memleket sevdasından bahsediyoruz

Çocuklarımızın geleceğinden bahsediyoruz. Şehirlerimizin gelişmesinden ülkemizin gelişmesinden bahsediyoruz. Ama alternatifi ne bunun? Türkiye'yi karıştırmaya hedef alanlar ve Türkiye'yi karıştırmaya talip olanlar var. Bütün Türkiye düşmanları Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında birleşmiş. Biz çok bedeller ödedik. Bundan sonra bedeller ödeyemeyiz. O yüzden bunun hesabını sandıkta vereceksiniz. Sandıkta böyle bir ses vereceksiniz ki Akçaabat'tan Türkiye'ye. Artık o teröristler o dağlardaki inlerinde bile kaybolacaklar. Nasıl bunları defettiysek sandıkta da sizler defedeceksiniz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler