AK Partili Çebi'den Başbağlar katliamı mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başbağlar katliamının yıl dönümü nedeniyle açıklama yayınladı.

AK Partili Çebi'den Başbağlar katliamı mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başbağlar katliamının yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada: “Başbağlar, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbalinine karşı yapılmış bir hainliktir, ihanettir.” dedi.

ACISI YÜREĞİMİZDE
Başbağlar katliamıyla hain terör örgütü PKK ve destekçilerinin insanlık dışı, kanlı yüzünün bir kez daha gözler önüne serildiğini belirten İlçe Başkanı Çebi, “PKK, Türkiye içinde ve dışında on binlerce masum insanı kanını akıtmış, kalleşçe ve korkakça gerçekleştirdiği saldırılarda sivil vatandaşlarımızı, askerlerimizi, polislerimizi şehit etmiş, insanlık tarihinin en acımasız günlerinden bir tanesinde de Başbağlar köyünde 33 vatandaşımızı acımasızca katletmiştir. Yüreğimizde derin yaralar açan Başbağlar katliamının acısını hâlâ yüreğimizde yaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLAR
Ülkenin birlik ve beraberliğine, kardeşine karşı atılan her adımın Anadolu insanının karşısında mağlup olmaya mahkum olduğuna vurgu yapan Çebi şunları söyledi: “Başbağlar'a yapılan saldırı ve katliam, birlik ve beraberliğimize yapılan saldırıdır. Çok iyi bilinmelidir ki hain ellerin, karanlık odakların aynı havayı teneffüs eden, aynı topraklar üzerinde yaşayan, aynı tarihe sahip olan bizleri ayırmaya güçleri yetmeyecek, bin yıllık kardeşliğimize nifak tohumları serpmeye çalışan PKK ve türevi terör örgütleri amaçlarına asla ulaşamayacaktır.

ÇOK BÜYÜK HAİNLİKTİR
Hiçbir suçu ya da günahı olmayan sivil vatandaşlarımızı acımasızca şehit eden, devlet ve millet malına zarar verme alışkanlığını sergileyen PKK kalleştir, haindir. Her daim terörü şirin gösterme çabasında olan, teröre karşı amalı cümleler kullanan, yardım ve yataklık eden, dirsek teması kuran başta Başbağlar olmak üzere, ülkemizde işlenen tüm kanlı cinayetlerin ortağıdır, katillerin, canilerin, teröristlerin tarafındadır.

UNUTMAYACAĞIZ
Şehadetlerinin yıl dönümlerinde 33 vatan evladına Allah’tan rahmet, yakınları ve akrabalarına sabırlar diliyorum. Unutmadık, unutmayacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler