AK Partili Çebi: "Spora yatırım başarıyı getirdi"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, spora yapılan yatırımın başarıyı getirdiğini ifade etti.

AK Partili Çebi: "Spora yatırım başarıyı getirdi"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sporda elde edilen başarılarının altında sağlam bir tesisleşme ve alt yapı yatırımlarının yattığını söyleyerek “AK Parti iktidarı döneminde spora yatırımda altın çağını yaşıyor. Sporda alt yapıya yapılan yatırımlar bugün hem şehrimizi hem de ülkemizi spor arenalarında başarı kürsüsüne çıkarıyor.” dedi.

BAŞARININ ALTINDA YATIRIM VARDIR
A Milli Kadın Voleybol Takımının önce Milletler Liginde ardında da Avrupa Kupasında elde etmiş olduğu şampiyonluklar dikkatleri yeniden sporun üzerine çekti. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, A Milli Kadın Voleybol Takımı özelinde Türk sporunda elde edilen hem takım hem de bireysel başarıların altında dev spor yatırımları ve tesisleşmenin yattığını söyleyerek “Bugün ülke olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti iktidarı dönemlerinde sporda alt yapıya yapılan yatırımların meyvelerini alıyor. Sadece takım sporlarında değil bireysel branşlarda da Türk sporu başarı kürsüsüne çıkarak İstiklal Marşımızı tüm dünyaya gururla dinletiyor.” dedi.

AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE DEV YATIRIMLAR
Altyapı ve tesisleşmeye yapılan yatırımlardan Trabzon’un da payına düşeni aldığını ifade eden Çebi, şunları söyledi: “gençlik merkezlerinden fitness salonlarına, semt sahalarından nizami futbol alanlarından spor alanlarına tribünleriyle, bakımlarıyla şehrimiz her alanda AK Parti döneminde spora ve sporcuya büyük yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediliyor. Bu yatırımlar şehrimizdeki her yaş grubundan hemşehrilerimizin daha fazla sporla iç içe olmasına, bireysel ve takım başarısı göstermesini sağlıyor.

SPORCU FABRİKALARI
Şehrimizdeki Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezinde (SEM) birçok başarılı sporcular yetişiyor. Sporun her bir branşında şehrimizden olimpiyat şampiyonu, dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu ve Türkiye şampiyonları çıktı. Öte yandan gerek profesyonel takımlarımız gerekse de amatör takımlarımız birçok kategoride şehrimizin ve ülkemizin ismini gururla temsil ediyorlar.

BAYRAĞIMIZ DALGALANMAYA DEVAM EDECEK
AK Parti iktidarları dönemlerinde yapılan ve devam eden devasa yatırımlarla şehrimiz alt yapı ve tesisleşme bakımında altın çağını yaşıyor. Bu yatırımlarla şehrimizin ve ülkemizin ismi daha çok duyulmaya, bayrağımız dalgalanmaya devam edecek. Yarınlarımız ve gençlerimiz geleceği sporla inşa edecek. Her daim şehrimizde dev spor yatırımlarına öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımız ile bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler