AK Parti Trabzon’dan Bakan Uraloğlu’na ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Başkanı ve İlçe Başkanları, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Trabzon’dan Bakan Uraloğlu’na ziyaret

Seçimlerin tamamlanmasının ardından yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, bakanlık görevine başladı.

AK Parti Trabzon heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’nu Bakanlık’ta ziyaret etti.

AK Parti Trabzon’dan Bakan Uraloğlu’na ziyaret

Heyette önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Trabzon Milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve ilçe başkanları yer aldı.

AK Parti Trabzon’dan Bakan Uraloğlu’na ziyaret

Mumcu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Önceki Dönem Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Trabzon Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız ile göreve başlayan Ulaştırma Ve Altyapı Bakanımız, hemşehrimiz Sn. Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Türkiye için, Trabzon için, Milletimiz için hep birlikte” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim