AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu: "Gençler yöneltilemez"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu: "Gençler yöneltilemez"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Zafer Ofluoğlu ziyaretlerine ve AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından oluşturulan programlarına devam ediyor.

“TEKNOLOJİK ÜSTÜNLÜK, TEKNOFEST KUŞAĞININ”
Sosyal Medya’nın gücünü önemseyen ve etkili bir iletişim modeli olduğunu belirten Ofluoğlu, “Gençler sosyal medyanın gücüyle algıyla yöneltilmeye çalışılıyor, Teknofest kuşağı gençlerimiz bu oyuna gelmeyecek kadar gözü açıktır. Teknolojiden ve sosyal medyadan etkilenen değil son teknolojinin üreticisi olan gençlerimiz var bizim. Gençlerimizin hayalleri var. Onların geleceği için yatırımlar da yapıyoruz. Ülkemizin savunma sanayisini milletimizin gençleri yapıyor. TOGG aracımız yollarda. Bunun yazılımını Türk gençleri yaptı. Bu teknolojik üstünlüktür. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Milletimizin gençlerinin önünü açtığı için ayrı bir teşekkürü borç bilirim. Allah başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu Gençler yöneltilemez

“AK PARTİ HİZMET SİYASETİNİN ÖNCÜSÜDÜR”
Hizmet siyasetinin, hizmet belediyeciliğinin liderliğinde AK Parti’nin yer aldığını belirten Aday Ofluoğlu, “AK Parti hizmet siyaseti ile ön plana geliyor. Proje ve yatırımlardan ülkemizin yüzyılından bahsediyoruz. Bu yüzyıl Türkiye Yüzyılı, Trabzon Yüzyılı olacak. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde biz bu hedefe yürürken Muhalefette 'engelleyeceğiz' 'durduracağız' diyor. Bu zihniyetten ülkemize fayda gelir mi? 'Teröristleri satacağız' diyorlar. Milletimiz gereken cevabı sandıkta verecektir. Bizim işimiz hizmet derdimiz millet” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Zafer Ofluoğlu Gençler yöneltilemez

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler