AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın'dan Yomra İlçe Başkanlığına ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili 3. sıra adayı Yılmaz Büyükaydın, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın'dan Yomra İlçe Başkanlığına ziyaret

Trabzon’dan AK Parti 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Yılmaz Büyükaydın günün ilk programında AK Parti Yomra ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Yomra’nın sorunlarına kulak vererek notlar alındı. Seçim süreci değerlendirildi.

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir, Teşkilat Başkanı Selçuk Sezgin ve teşkilat mensupları ile yapılan istişarelerde, Trabzon şehrinin ve Yomra’nın ‘Türkiye’nin yüzyılı’ projesi altyapısının hazır olduğu, bundan sonraki süreçte yeni çalışmalarla Yomra’nın geliştirilmesi için durmadan çalışılacağı ifade edildi.

Trabzon esnafının Türkiye ekonomisinde önemli bir rol oynadığını belirten Büyükaydın, programına Yomralı esnafla buluşarak devam etti.

CUMA NAMAZINDA MAHALLELİNİN CENAZESİNE KATILDI
AK Parti Milletvekili adayı Büyükaydın, Cuma namazı için gittiği Namık Kemal Mahallesi’nde cenaze namazına katıldı.

Büyükaydın, Cuma namzı için Namık Kemal Mahallesi’ne gitti. Mahalle sakini olduğu öğrenilen İsmail Maraş’ın oğlu, Yusuf Maraş’ın cenaze törenine katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Büyükaydın, Cenaze töreninde, “merhum Yusuf Maraş’a Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Cuma namazına müteakip kıldığımız cenaze namazında dualar ettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

YOMRA’DA MAHALLE MAHALLE GEZDİ
Gürsel Mahallesi TOKİ alışveriş merkezi, Namık Kemal Mahallesi Özdil yolu ve küçük sanayi sitesinde esnaflarla bir araya gelen aday Yılmaz Büyükaydın, esnafın isteklerine, Trabzon’un ve Yomra’nın daha güçlü olması için önerilere kulak verdi. Kişisel ve genel tüm problemleri tek tek not aldı.

Büyükaydın, Esnafın desteği ile 14 Mayısta hep birlikte kazanacağını vurgulayarak “Yomra’da esnaf ziyaretinde emektar vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Notlarımızı aldık. İnşallah Yomra’nın bütün problemlerine çare olacağız” şeklinde ifadelere yer verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın'dan Yomra İlçe Başkanlığına ziyaret

AK PARTİ ARSİN İLÇE BAŞKANLIĞI İLE YAN YANA
AK Parti Milletvekili adayı Büyükaydın, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, İlçe Başkanı Tolga Şengül, Kadın Kolları Başkanı Süheyla Tutum ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Arsin İlçe Başkanlığında bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda Türkiye ve Trabzon için yapılan yatırımlara vurgu yapan Büyükaydın, konuşmasında “öncelikle AK Parti olarak biz büyük bir aileyiz. İlimizin ve İlçelerimizin sorunlarına elimizden geldiğince katkı yapmaya çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, takdir edersiniz ki Türkiye’nin en iyi Bakanlarından Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustfa Şen’i Milletvekilliği adaylığında ilk sıralara koyarak Trabzon’a çok önem verdiğini bize gösterdi. İnşallah Trabzon ve Arsin’in yüzyılını birlikte başlatarak çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

TRABZON TAŞIMACILIĞINI ŞAHA KALDIRACAĞIZ
Yanbolu Minibüsçüler Kooperatifi ziyareti ile minibüsçüler ile buluşan AK Parti Milletvekili adayı Büyükaydın, Minibüsçüler ile buluşarak Trabzon taşımacılığının dinamiklerini konuştu. Kooperatif üyelerinin istek ve şikayetlerini not aldı.

Büyükaydın, Yanbolu Minibüsçüler Kooperatifi ziyareti ile minibüsçü dostlarımızla bir araya geldik elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Trabzon taşımacılığını şaha kaldıracağız” şeklinde ifadelerine yer verdi.

HAYAT, DOSTLARLA GÜZEL…
Arsin’de yakın dostları ile bir araya gelen Büyükaydın, spor yıllarında yaşadığı anıları yad etti. Yakın dostları tarafından Milletvekilliği adaylığı tebrik edilirken geceye samimi fotoğraf kareleri yansıdı.

Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren aday Büyükaydın, “beni yalnız bırakmadığınız ve bu kutlu dava için çıktığım yolda tebrikleriniz ile yanında olduğunuz için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

AHMET ÖZDEMİR HOCAYA ZİYARET
Büyükaydın ziyaretinde kendisine fikir hocalığı yapmış Trabzon'un Arsin ilçesi Yeşilyalı (Falkoz) Kuran Kursu hocalarından Ahmet Özdemir Hocayı ziyaret etti. Ziyarette Özdemir Hoca ile sohbet ederek sözlerine kulak veren Büyükaydın, “Arsin Yeşilyalı Falkoz Kuran Kursunda Sn Ahmet Özdemir hocamı ziyaret ettim. Fikir ve düşüncelerine kulak verdim. Hayır duasını aldım” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın'dan Yomra İlçe Başkanlığına ziyaret

BÜYÜKAYDIN WBC ASYA KEMER ŞAMPİYONASINDA ÖDÜL TAKDİM ETTİ
Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen Dünya Boks Konseyi ve Türkiye Profesyonel Boks Komisyonu tarafından organize edilen WBC Asya Kemer Şampiyonasına katılan AK Parti üçüncü sıra Milletvekili adayı Yılmaz büyükaydın, Kahramanmaraşlı Hüseyin Cinkara’ya ödülünü takdim etti. Yoğun izleyici kitlesinin katıldığı karşılaşmada coşkulu anlar yaşandı.

Şampiyonaya Büyükaydın ile birlikte; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi katılım sağladı

Karşılaşmada Trabzonlu Fatih Keleş, Hindistanlı rakibi Sabari'yi 9. rauntta nakavt etti.

Büyükaydın, karşılaşma sonuncunda “Trabzon, sporun merkezidir. Bu gibi sportif faliyetlerin Trabzon şehrimizde gerçekleştirmeye devam ederek kültür-sanat ve spor alanında gelişmeye devam edeceğiz. WBC Asya Kemer Şampiyonası’nı nakavt ile kazanan Fatih Keleş’i ve Kahramanmaraşlı Hüseyin Cinkara’nın tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler