AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen: "Trabzon için çalışıyoruz"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen: "Trabzon için çalışıyoruz"

Vatandaşlarla her zaman yan yana olan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Meryem Sürmen ilçeleri arşınlıyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılaşan  Sürmen, vatandaşlarla sohbet ediyor; gönüllere dokunuyor. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Sürmen, Akçaabat İlçesi Söğütlü ve Yıldızlı Mahallelerinde  esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra ise sosyal medya üzerinden çay daveti aldıkları Çaykaralı gençlerle bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden çay daveti aldıkları gençlerle bir araya gelmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden Sürmen, “Ülkemizin geleceğinde rol oynayacak olan genç kardeşlerimizi dinledik, görüşlerini aldık, son derece faydalı bir program oldu, bu davetlerinden dolayı genç arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçelerde vatandaşlarla kucaklaşan Sürmen, yaptığı açıklamada her gönüle dokunmaya çalıştıklarını vurguladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen Trabzon için çalışıyoruz

Sürmen, “İlçelerimize gidiyoruz, mahalleleri ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın, esnafımızın, çiftçimizin  taleplerini dinliyoruz. Bize her zaman güler yüzleri ile kapılarını açıyorlar. AK Parti olarak vatandaşımız ile aramıza asla mesafe koymadık, sadece seçimde hatırlarını soranlardan olmadık. Kapılarını gönül rahatlığı ile çalıyoruz. Biz her daim vatandaşlarımızla yan yana yürüdük. İyi günlerinde ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalıştık. Bizi hem evlerinde hem sokakta evlatlarını karşılar gibi karşılıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.  

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen Trabzon için çalışıyoruz

TRABZON İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Sürmen, açıklamasında “Trabzon ve Trabzon insanı her zaman en iyisini hak etti. Biz de bu uğurda AK Parti olarak çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. İnsanlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Milletimize en iyi hizmeti sunmak; mecliste, şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sesi olmak için gayret gösteriyoruz. Bu şehri genci, yaşlısı, kadını, erkeği hep birlikte daha ileri taşıyacağız. Sahada her kesimin fikrini alıyoruz, sorunlarını dinliyoruz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen Trabzon için çalışıyoruz

MİTİNGE DAVET
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Trabzon’da olacağını kaydeden Sürmen,” Cumhurbaşkanımız  ile Büyük Trabzon mitinginde buluşacağız. Türkiye Yüzyılı için, Trabzon Yüzyılı için 3 Mayıs’ta saat 17.00’da tüm vatandaşlarımızı Trabzon Meydanına bekliyoruz. Trabzonlu hemşehrilerimiz Reisimizi bağrına basacak, Trabzon yine tarihi anlardan birine daha tanıklık edecek, her zaman olduğu gibi Trabzon Reisimizi bağrına basacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler