AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Uğur Aydın: AK Parti halen daha bu milletin ümidi

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimi öncesinde AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı yaşanıyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Uğur Aydın: AK Parti halen daha bu milletin ümidi

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı hareketli geçiyor.

Trabzon’da AK Parti Milletvekili aday adayı Uğur Aydın, Haber61’e konuştu.

Çok etkin bir çalışma yürütmediğini açıklayan Aydın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Çok etkin bir çalışma yürütmedim. Ben zaten bu teşkilatlarda 15 yıldan fazla görev yaptım. Şuanda görevde olan teşkilatların ilçe yönetimlerinin kurulmasında etkim var. Beni hemen hemen hepsi tanıyor. O yüzden etkin bir tanıtım kampanyası yapmadım.

Hala belki de ilk zamankinden bile daha hareketli bir teşkilat var. Temayül sonuçlarının etkisi yüzde 25 civarındadır. Teşkilatımızın katılımını memnuniyetle karşılıyorum. Sebebi şu; AK Parti halen daha bu milletin ümidi. Bizlerin bir avantajı var çünkü isim anlamında avantajımız var. Bu demek değil ki buradan önde çıkmak Milletvekili adayı olmasında avantajlı olması anlamına gelmez. Tek belirleyici unsur değil. 

Keşke ilk görüşmelerde Cumhur İttifakı’na katılsalardı. Ama bu da güzel oldu. Olması gereken yerdedir. Baktığınızda bize avantaj sağlayacaktır. Olumlu olmuştur.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler