AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Sefa Küçükali: Eşit kulvarda yarışalım diye görevimizden affımızı istedik

14 Mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili aday adaylık seçimleri öncesi AK Parti Trabzon'da temayül başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Sefa Küçükali: Eşit kulvarda yarışalım diye görevimizden affımızı istedik

AK Parti Trabzon’da, 14 Mayıs seçimleri öncesi temayül başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığını açıklayan İl Gençlik Kolları eski Başkanı Sefa Küçükali, Haber61’e konuştu.

Süreci değerlendiren Küçükali’nin açıklamaları şu şekilde:

Sürecin ilimize, ülkemize, dünya mazlumlarına hayır getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum. Biz Salı günü genel merkezden bir telefon aldık, Perşembe günü aday adaylığımızı açıkladık. Süreç uzayınca ilçeleri gezme fırsatımız oldu. 18 ilçeye gittik.

Biz aday adaylarına eşit kulvarda yarışalım hem de gençlik kollarının objektifliğinin bozulmaması için görevimizden affımızı istedik. Bu affı isterken de teşkilatımızla helalleşmemiz lazımdı. Beklediğimizden daha iyi bir teveccüh vardı. İlçelerdeki o durum bizi çok mutlu etti. Çok mutlu olduk ilçelere gittiğimizde. Sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Seçim