AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Seda Çelik Taflan: Cumhurbaşkanımız nasıl takdir ederse kabulümüz

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimi öncesinde AK Parti Trabzon’da hareketli saatler yaşanıyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Seda Çelik Taflan: Cumhurbaşkanımız nasıl takdir ederse kabulümüz

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Seda Çelik Taflan, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Kadınların ve gençlerin Cumhurbaşkanının tensipleriyle siyaset konusunda cesaretlendiğini aktaran Taflan, açıklamasında “Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle kadınlar ve gençler, siyaset ile ilgilenmek konusunda cesaretleniyorlar. Ben de onun teveccühlerinden cesaret alarak yola çıktım. Kadınlar siyasette var oldular ve var da olmalılar. Anneyim de aynı zamanda. Hem bir anne hem de bir kadın olarak kadınların ne istediğini mecliste daha iyi aktarabileceğimi düşünüyorum.

Partimize olan güvenim ve desteğim yine aynı heyecanla devam ettiği için çok mutluyum. Gurur duyuyorum bu teşkilatla. Yaklaşık 7-8 yıldır teşkilatın mensubuyum. Bugün bu tabloyu görmek isteğimi, şevkimi artırdı. İnşallah vatandaşın sesi olmayı da başarabiliriz. Allah nasip eder de vekil listesine koyulursak orada da daha gür şekilde şehrimiz ve vatandaşımızın sesini çıkarabiliriz. Ama partimiz nasıl takdir ederse, cumhurbaşkanımız nasıl takdir ederse biz yine başımızın üstünde, kabulümüz deyip partimizin yanında yer almaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler