AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Revi: Daha büyük projelere odaklanmamız gerekiyor

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs 2023 olarak belirlenmesinin ardından AK Parti Trabzon’da hareketli saatler yaşanıyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Revi: Daha büyük projelere odaklanmamız gerekiyor

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığını açıklayan eski AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Haber61’e değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon’da daha büyük olarak görülen projelere odaklanılması gerektiğini aktaran Revi, açıklamalarında “Çok güzel bir çalışma. AK Parti’miz bu organizasyonları çok iyi yürütüyor. Çok uzun süre teşkilatlarda görev yaptım. Hala Genel Merkezde bir görevim var. Ama bu dönem için aday adayı oldum.

Temayül partimizin önemli organizasyonlarından biri. Elbette buradan alınacak sonuçlar önemli ama diğer çalışmalar da var. Partimiz sürekli illerde çalışmalar, anketler yapıyor. Tüm bunlar toplanacak. Sonra Ankara’da üst komisyon toplanacak. Oraya gideceğiz. En son da kıymetli genel başkanımız cumhurbaşkanımıza gidecek ve karar verilmiş olacak. 

Trabzon’umuzun büyük, orta ve daha küçük çapta projeleri var. Bizim büyük ölçekli projelerde yaptıklarımız var, hala gerçekleştiremediklerimiz var. Bunlara yoğunlaşmamız gerekiyor. Bunlar zaten bizim kitapçığımızda var. İşte yatırım adası gibi, havalimanının yeniden yapılmasıyla ilgili, demiryoluyla ilgili çalışmalar sürüyor. Ama tabii bunlar akşamdan sabaha olacak işler değil. Büyük projeler. Diğer taraftan orta ölçekli projelerimizi yapıyoruz ama bu büyük projelere odaklanmamız gerekiyor diye düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim