AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Topaloğlu “O masadaki partiler suça ortaktır”

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Trabzon’da temayül başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Topaloğlu “O masadaki partiler suça ortaktır”

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı, eski İl Başkan Yardımcısı Ömer Topaloğlu, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na gelmekte biraz geciktiğini düşünen Topaloğlu, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Seçim yavaş yavaş ısınmaya başladı ortam. Malum çok büyük acılar yaşadı ülkemiz. Depremlerde 50 binin üzerinde canımız rahmete kavuştu. Allah’tan rahmet diliyorum. Onun üzerine sel yaşadık. Felaket üzerine felaket geldi. Onun için seçim havasına giremedik. İnsanlarımızla birebir iletişim kurarak oylarını talep ediyoruz.

İttifakın gelişmesi mutlu etti. Erbakan’ın gelmesi bizim için gurur vesilesi oldu. Gönül isterdi ki ilk davette gelseydiler ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Seçim ikili masaya döndü. Siyasi partiler birbirinin rakibidir. Düşmanı değildir ama düşmanlarımızla birlikte ittifak yapanlar ve bunu en üst perdeden de haykırıyorlar. O masada bulunan partiler bu suça ortaktır. Biz onları reddediyor ve iki masa var diyoruz. Biri milletin kendisi olan Cumhur İttifakı, diğeri de -Cumhurbaşkanımız kullandığı için ben de kullanabilirim- Zillet İttifakı. En doğru kararı milletimiz verecektir.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim