AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı İbrahim Keskin: Erbakan 100 bin imza toplamakta zorlandı

14 Mayıs 2023’te yapılacak cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin öncesinde AK Parti Trabzon’da temayül başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı İbrahim Keskin: Erbakan 100 bin imza toplamakta zorlandı

AK Parti Trabzon’da temayül başladı.

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, Haber61’e konuştu.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı'na katılmasını doğru bulan Keskin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Trabzon’daki ilk AK Partili benim. 17 Ağustos’ta kuruldu, 21 Eylül’de atandık. 

Çok yoğun bir dönem geçirdik. Ben 3 ay önce çalışmaya başlamıştım. Esnaflarımızı, STK’ları, önemli kanaat önderlerini ziyaret ettik. Trabzon’un, Türkiye’nin durumu hakkında mütalaalarda bulunduk. Kendimizi tanıttık, onların isteklerini öğrendik. Deprem olunca da bir süre ara verdik çalışmalarımıza. Son 1 haftadır yeniden başladı. Teşkilatlarımızın tamamını gezdik. Güzel bir çalışma oldu. Hayırlısı olur diyoruz.

Bu doğan bir sonuç. Ben bekliyordum. Yeniden Refah Partisi’nin ayrı bir listeyle seçime gitmesi çok mantıklı olmazdı zaten. Aday Fatih Erbakan bile 100 bin imza toplamakta zorlandı. Bence isabetli bir karar verdiler. Bu doğru bir gelişmedir. Uygun olan da böyle olmasıdır. Bu seçimi çok önemli olarak niteliyorum. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir bu. İki konuda çok önemlidir. Ya milli ve yerliliğe karar verecektir ya da batının kuyruğunda uydu bir ülke olarak devam edecektir. O bakımda çok önemli bu seçim. Ben milletimizin hiçbir seçimde hata yapmadığını, her seçimde ne yapılması gerekirse onu yaptığını biliyorum. Bu seçim de en isabetli kararı vereceğine eminim.

Buradan nasıl sonuç çıkacağı konusunda çok bir şey söylemek mümkün değil ama ben şunu düşünüyorum, delegelerimiz AK Parti’yi en iyi şekilde temsil edebilecek arkadaşlara öncelik verileceğini düşünüyorum. Genel merkez bununla birlikte teşkilatların taleplerini dikkate aldıklarını göstermiştir.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler