AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hakan Terzioğlu: Bu seçimin çok önemli olduğunu biliyoruz

AK Parti Trabzon’da 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi temayül başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hakan Terzioğlu: Bu seçimin çok önemli olduğunu biliyoruz

AK Parti Trabzon’da Genel seçim öncesi temayül başladı.

Temayülde AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hakan Terzioğlu, Haber61’e konuştu.

Seçimlerin önemini bildiklerini aktaran Terzioğlu’nun konuşması şu şekilde:

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. 14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere tüm islam coğrafyasına hayırlı olmasını diliyorum. Bugün temayül günü. Biz başvurumuzu yaptıktan sonra ilçe ilçe gezdik. Teşkilatın bayramı. Milletvekili aday adaylarıyla ilgili ilk ayak. Oylama yapılacak, büyüklerimiz karar verecek. Bu seçimlerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde seçim süreci başlamıştır. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Her bir aday adayımız değerlidir ama biz onların derdinden anlayabilecek olan arkadaşları tavsiye ediyorum. Rahmetli Mustafa Cumhur arkadaşımız vardı. Onun milletvekilliğine doyum olmazdı. İlçe başkanlığından geldiği için sahanın dilini bilirdi. Biz meclise gidersek uyumlu çalışacağımızı düşünüyorum. Sahadaki tüm sorunları kendim de yaşadığım için onların da yaşadığından dolayı, onların sıkıntılarını giderebilmek için, daha yaşanabilir bir Trabzon için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gece gündüz demeden bir mücadele edeceğiz.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, biraz gecikmeli oldu belki de ama olması gereken buydu. Bugün Fatih Erbakan’ın partisinde olan arkadaşlarımız bizim zihniyetimizle aynı. 28 Şubat’ı bize yaşatan zihniyetle ittifak olacakları yoktu. Rahmetli Erbakan hocamızın, başörtülü analarımızın, bacılarımızın neler çektiğini biliyoruz. PKK’nın yan kolu olan bir siyasi partinin, ittifak eden partilerin de, özellikle aklı selim, özellikle İYİ Parti’yi vurgulamak istiyorum. İYİ Parti’yi destekleyen arkadaşların da kesinlikle bu ittifaka destek vermeyeceğini düşünüyorum. Bu düşünce şahsi düşüncemdir. Çünkü milliyetçilik bu ülkede bir PKK’nın yan kolu olan bir siyasi partinin ittifak ettiği bir yerde olması demek değildir. Milliyetçilik demek, kendi insansız hava uçağını yapan, savunma sanayisinde yüzde 84’ünü yapan bir arenanın içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum.

Her biri bizim kardeşimiz. Onların verecek olduğu karar bizim baş tacımızdır. Herkese hayırlı ramazanlar.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler