AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy “Liste savaşı değil Kurtuluş Savaşı’dır”

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy, vatandaşlarla sohbet etmeye ve teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy “Liste savaşı değil Kurtuluş Savaşı’dır”

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy teşkilat ziyaretlerini sürdürürken yaptığı açıklamalarla hem teşkilatlara, hem de seçmenlere mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Beşikdüzü ilçesinde vatandaşlarla kucaklaşan, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Cumhur İttifakı ortaklarını ziyaret eden Aksoy, sokakta vatandaşların isteklerini de dinledi. Liste ile ilgili vatandaşın çok talep ve beklentisi olduğunu kaydeden Aksoy, “Her zaman söyledim tekrar söylüyorum.  Listemiz ne olursa olsun, bu seçim liste seçimi değildir.  Bu seçim parti seçimi değildir. Bu seçim bir Kurtuluş Savaşı seçimidir.  Bu ülkeyi, bölücülere, dış güç hayranlarına mı teslim edeceğiz, yoksa istikrar mı diyeceğiz?” diye sordu. 

HİZMET ETME SEVDASIYLA YOLA ÇIKTIK
Aksoy, sözlerine şu şekilde devam etti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında. yepyeni bir Türkiye mi diyeceğiz? Yeraltı ve yerüstü kaynaklarını kullanabilen tüm dünyanın gıpta ile baktığı ve parmakla gösterdiği Türkiye’ye devam mı diyeceğiz?

İşte biz bunun için seçim yapacağız. Listede Ahmet olmuş, Mehmet olmuş, Ferhat olmuş, Şirin olmuş ne fark eder. Bu milletin bağrından çıkan, bu şehrin sokaklarından çıkan, bu şehri bilen her birimiz, bu millete hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. 

İşte bu yüzden hepimize güvenin.  Listede olursak Allah’ın izniyle çok farklı bir milletvekili profil izleyeceksiniz ve “bugüne kadar neredeydi bu?” diyeceksiniz. Olamadık, yine aynı şekilde “bu adam hiçbir hedefi kalmamışken neden adaylardan daha çok çalışıyor?” diyeceksiniz. Herkes kalbinde zafere olan inançla yürürse işte o zaman biz 14 Mayıs’ta sandıkları patlatır düşmanları çatlatırız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim