AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Cevat Birinci: Burada küsmenin hiçbir anlamı yok

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesi Trabzon’da AK Parti temayülü heyecanlı geçiyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Cevat Birinci: Burada küsmenin hiçbir anlamı yok

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı yaşanmaya devam ediyor.

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Cevat Birinci, Haber61’e konuştu.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Birinci, açıklamalarında “Daha önce Milletvekili aday adayı olmuştum. O zaman demiştim ki Allah’ım eğer milletvekili olmak senin rızandan bir milimetrik sapma olacaksa bana vekilliği uzak tut dedim. Ama eğer vekillik nasip olacaksa bana yardım et milletime mahcup düşmeyeyim dedim. Bugün de aynı noktadayım. Tabii ki çalışmalar neyse tüm gereğini yaptık. Şuanda temayül yoklamasına güzel bir katılım var.

78 arkadaşımızla birlikte aday adayı olduk. Burada küsmenin, darılmanın hiçbir anlamı olmadığını ifade etmek isterim.

Cumhur İttifakı’na katılmasından dolayı Erbakan’ı tebrik ediyorum. Daha önceki açıklamasından da üzüntü duymuştum. Mutlaka bizimle birlikte olacaktır diye düşünüyorduk ama bir hayal kırıklığı olmuştu. Düşündük ki neden böyle oldu. Merhum Erbakan hocamızın ifadeleri AK Parti döneminde, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yapıldı. Buna rağmen karşı tarafta veya tek başına seçime girmiş olması bizi üzmüştü. Fakat dünkü gelişmeden dolayı memnun olduğumu, kendisini buradan tebrik etmek istiyorum. Allah nasip ederse ilk turda seçimi alacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim