AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu!

AK Parti'nin yeni Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanını belirledi.

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu!

AK Parti'nin Trabzon'da yeni İl Gençlik Kolları Başkanı belirlendi.

AK Parti İl Binasında yapılan açıklamada İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ve yeni AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin Trabzon’da yeni Gençlik Kolları Başkanı, Mahmut Çavuş oldu.

İl Başkanı Sezgin Mumcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bugün burada toplanmamızın gayesi bayrağı devralan Mahmut Çavuş kardeşimizin AK Parti İl Gençlik kolları olarak yeni yönetimini oluşturması ve tanışma toplantısı niteliğinde. Öncelikle yeni yönetimin hayırlı olmasını Allahtan niyaz ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte, yerel seçimlerde daha sonra da AK Parti teşkilatları olarak güçlü bir şekilde devam edeceğiz.

Mahmut kardeşimizin bayrağı devraldığı Sefa Küçükali başkanımıza AK Partimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önceki yönetimde yer alan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler bir aileyiz. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarıyla AK Parti güçlü bir teşkilattır ve bu gücünü son seçimle de hissettirmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 52’lik bir oy oranıyla tekrar başkan yaparak ve Trabzon özelinde de sağladığımız başarıyla bunu en güzel şekilde hissettirmiştir. Bundan sonra da hissettirmeye devam edecektir. Yeni yönetimde yer alacak arkadaşlarımızı kutluyorum. Mahmut kardeşimize de yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ise, gençlik kollarının sıradan bir görev olmadığını belirterek “Üstlendiğiniz bu sorumluluktan dolayı Allah yardımcınız olsun. Her daim yanınızda olacağız. Hepimiz bu yollardan geçtik. Bu günlerde bu görevlere talip olan arkadaşlar yaşları ilerledikçe yerimizi alacak kişilerdir. Bu şehri dolaşır çare olmak için uğraşırsanız ülkemizin ve şehrimizin geleceği parlak olacaktır. Sıradan bir görev değil. Bu işin başlangıç noktası burasıdır.

Ana kademe çok önemli, kadın kolları çok önemli ama bana göre gençlik, tüm kademelerden daha önemlidir. Uzun yıllar bu ülkenin refaha ulaşması için en ciddi mücadeleyi verecek olan sizler olacaksınız.

Sizlerin bugünlerde vereceğiniz mücadele, uzun yıllar bu ülkenin taşı toprağı sizden sorulacaktır. Görevinizde tebrik ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon yeni İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, Mumcu ve Koç’a teşekkürlerini ileterek “Altı yıl Akçaabat gençlik kolları başkanlığı sonrasında İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edildi.

Gençlik kolları olarak benim adamım penceresinden bakmadan 18 ilçemizden aramızda arkadaşlarımızın olmasına dikkat ederek, bize vakit ayırabilecek isimlerle güzel bir yönetim ekibi oluşturmaya çalıştık.

Herkese ulaşmaya çalıştık. AK Parti milletin kurduğu bir partidir. Etnik kökenin, ideolojinin ya da burjuvaların partisi değildir. Toplumun ta kendisidir. Bu anlayış neyse yönetim de öyle olmalı dedik. Her kesimden arkadaşımızla yönetim kurulumuzda toplumu yansıtmaya çalıştık.

Genç arkadaşlarla görüşmeler yaptık. Bu oluşturduğumuz yönetimle asil-yedek gözetimi olmaksızın geçmişini bilen, geleceğini planlayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, ecdada yakışır bir yönetim olma hedefiyle gençlerimizle aynı şemsiyenin altında toplanma, Türkiye Yüzyılı hedeflerine birlikte ilerleme hedefindeyiz.

Siyaset ekip işidir. Ekip halinde buradayız. Bu bayrağı daha yükseğe çıkarmak için gayret edeceğiz. Yerel seçimlere de yaklaşırken şimdiden haydi bismillah diyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler