AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 15 Temmuz dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün yedinci yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliğini ve bütünlüğünü hedef alan, 15 Temmuz 2016 yılında yapılmak istenen, amacı ülkemizin istiklali ve istikbalini karartmak olan hain FETÖ ve İşbirlikçilerinin darbe girişiminin ve aziz milletimizin destansı zaferinin 7. Yıldönümünü kutlamaktayız. 15 Temmuz 2016' da, Türkiye'mizin demokrasisine ve istikrarına yönelik alçakça bir darbe girişimi gerçekleştirilmiştir. Ancak, bu ihaneti bastırmak için ortaya konan destansı direniş, bir milletin iman gücüyle, birlik ve beraberlik içinde verilen mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır." dedi.

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “15 Temmuz, bir kahramanlık destanıdır. Ülkemizin demokrasisine kast eden hainlere karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Aziz Milletimiz, gözünü kırpmadan, tankların önüne dikilerek, mermilere göğüs gerip demokrasimizi korumak için canını feda etmiştir. Şehitlerimizin cesareti ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bugün Türkiye Yüzyılına umutlarla bakmaktayız.” diye ekledi.

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi "Tek yürek ve tek bilek olarak darbecilere karşı yürüttüğümüz destansı direnişle dosta ve düşmana Türkiye’nin asla esir edilemeyeceğini, Türk milletine asla diz çöktürülemeyeceğini gösterdik.” 15 Temmuz'da Bizim görevimiz Milletin Kahramanlarını unutmamak ve asla unutturmamaktır...

15 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30'da Trabzon İl Başkanlığı binamızın önünde yapacağımız programda buluşmak dileğiyle, Temmuz gecesi ebedî âleme uğurladığımız şehitlerimize, kahraman vatan sevdalılarına Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Rabbim, milletimize bir daha böyle karanlık günler yaşatmasın.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler