AK Parti Ortahisar'dan vefa buluşması

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı, AK Parti'de görev alan teşkilat mensuplarına yönelik vefa buluşması düzenledi.

AK Parti Ortahisar'dan vefa buluşması

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde AK Partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış teşkilat mensuplarına yönelik vefa buluşması programı düzenledi.

KATILIM YOĞUN OLDU
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ile ilçe yönetimi programa katılanları tek tek karşıladı, yakından ilgilendi. Programa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Dr.Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon Millletvekili Adayları Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, önceki dönem Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Yanmış, önceki dönem ilçe başkanı Ergin Aydın, AK Parti Trabzon il ve Ortahisar ilçe kurucu yöneticileri, AK Parti Trabzon İl ve Ortahisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, Ortahisar İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, Ortahisar ilçe gençlik kolları yöneticileri, önceki dönem Ortahisar ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.

AK Parti Ortahisar'dan vefa buluşması

AK PARTİ’NİN TEMELİNDE VEFA VARDIR
Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK davanın temelini vefa duygusunun oluşturduğunu söyleyerek “Bu güne kadar bu davayı birlikte omuzladık. Bundan sonrada Allah'ın izniyle bu davayı birlikte yürüteceğiz. Çünkü bizim uğrunda hizmet ettiğimiz dava insana hizmet etme davasıdır. AK Parti´nin diğer partilerden ayrıldığı en önemli nokta burasıdır. Kurulduğu günden bu güne kadar teşkilatlanmalarda yer alan gönül dostlarından, gönüllülere kadar her kademesine gösterdiği vefanın, her seçimden zaferle çıkan bir başarı hikâyesi vardır. Bu seçim sürecinde de gönül bağını hiçbir zaman bırakmayan dava arkadaşlarımızla birlikte şehrimizde gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs'ta milletimizle birlikte gelecek asrı “Türkiye Yüzyılı” kılacağımıza inanıyoruz.” dedi.

TÜM HİZMETLERDE İZİNİZ VAR
Çebi: “AK Partisiz bir Türkiye düşünemiyorsak, sizlersiz bir AK Parti de düşünülemez. AK Parti’nin tüm zaferlerinde hepimizin emeği var. Ülkemiz ve şehrimiz için yapılan her eserde, her hizmette sizlerin de izi vardır. Dünün kıymetini bilen, bugünü sırtında taşırken, yarını tesis ederek yol alan bir davanın neferleri olarak hedefimiz, 14 Mayıs’ta yapılacak 2023 seçimleridir. Cumhurbaşkanımızı ve milletvekili adaylarımızı yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkaracak Türkiye Yüzyılına adım atacağız. Bunu da tek yürekte birleştirebildiğimiz inanç ve kararlılığımızla yapacağız”

AK Parti Ortahisar'dan vefa buluşması

SAYMAYA NEFES YETMEZ
Çebi, AK Parti iktidarlar dönemlerinde cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan icraatların birer bire yapıldığını belirterek şunları söyledi: “Milli ve yerli otomobilimiz TOGG banttan indi, artık yollarda. Karadeniz gazını karada yaktık. Nükleer santral inşallah 1 yıl içerisinde elektrik üretimine başlayacak. Ülkemizin yarınları için son derece önemli olan bor karbür tesisimizi açtık. Hizmette kırılmadık rekor bırakmadık.

YİNE BAŞARACAĞIZ
İHA’ları, SİHA’ları, Kızılelma’yı, Gökbey’i, Atak helikopterini, Altay tankını, TCG Anadolu uçak gemisini, Milli Muharip Uçağımız Kaan’ı, milli uydumuzu ve sayamayacağımız nicelerini yaptık. Uzay çalışmalarında biz de varız dedik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmetlerimizi saymaya ne bizim nefesimiz yeter, ne de anlamaya muhalefetin vizyonu. Türkiye Yüzyılında hem ülkemiz hem de şehrimiz için hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Bunu da hep birlikte başaracağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim