AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: "Tek ürettikleri yalan ve iftira"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: "Tek ürettikleri yalan ve iftira"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti’nin icraatlarına karşı muhalefetin sadece yalan üretebildiğini söyleyerek “Biz hizmet üretiriz, onlar yalan üretir. Biz, yerli ve millî hamlelerle Türkiye’nin geleceğini inşa ederiz, onlar kulaklarına fısıldananı söyler, CIA’nın emrini yerine getirir.” dedi.

TEK ÜRETTİKLERİ YALAN VE İFTİRA
Çebi, yaptığı açıklamada AK Parti’nin hizmet hamlelerine muhalefetin yalan ve iftiralarla yanıt verdiğini söyleyerek “Siyaseti yalan üretmekten ibaret gören bu anlayış baksa da göremez, duysa da anlayamaz. Tek ürettikleri iftira, yalan dolan. eşek heykeli açılışlarını hizmet zanneden anlayıştan elbette takdir beklemiyoruz. Bizler sadece aziz milletimizin duasına talibiz” dedi. 

MİLLETİMİZİN DUASINA TALİBİZ
AK Parti’nin hizmet şiarının temelinde milletin ihtiyacı olduğunu vurgulayan Çebi, “Aziz milletimizden aldığımız emanetle 21 yıldır hizmet üretiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yaptıklarımızı saymaya ne zamanımız yeter ne de anlamaya muhalefetin vizyonu. Gözleri görmeyenlere, kulakları duymayan anlayışa anlatmak nafile olsa da sadece bölgemiz için son birkaç günde Kanuni Bulvarı'nın ana aksının 18 kilometresini tamamlandı.” ifadelerine verdi. 

HANİ VERDİKLERİ SÖZLER?
Çebi şunları söyledi: “Seçim sürecinde sana söz, diyerek oy avcılığında bulunanlar son İstanbul seçimlerinde göreve gelir gelmez yaklaşık 25 bin kişiyi işten attı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki dönem yaptırılan ve belediyeye ait şirket kadrosundan imam-hatip görevlendirilen Yenikapı ve Avcılar’daki 3 cami kapatıldı. İmam Hatip kadroları da iptal edildi.

KULAKLARINA FISILDANANI YERİNE GETİRİYORLAR
Nerede kaldı verdikleri namus sözü? Farkındayız ve görüyoruz ki onlar sadece HDP’ye verdikleri sözlere sadıklar. Kapalı kapılar ardında yapılan pazarlığı HDP onayladı, kendilerinden bir itiraz gelmedi. Kulaklarına ne fısıldıyorlarsa, kendilerine ne tebliğ ediyorlarsa aynı şekilde uyguluyorlar. 

ATATÜRK HAVALİMANINI CIA AJANLARINA VERECEKLER
Ayrıca milletvekili TR 705 kodlu CIA ajanı olduğu ifşa olan anlayışın Cumhurbaşkanı Adayı, verdikleri söz doğrultusunda Atatürk Havalimanını CIA ajanlarına verecekler. Milli ve yerli ne varsa yok etmek için söz vermişler. Tüm kirli hamlelerine karşılık aziz milletimizle birlikte Türkiye’nin istikbal ve istiklali için üretmeye, Türkiye Yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler