AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Çebi: "Tek ürettikleri iftira"

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Selahaddin Çebi, 14 Mayıs seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Çebi: "Tek ürettikleri iftira"

Bulak mahallesine ziyaretinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Millet İttifakı'nın proje yerine yalan ve iftira üreterek seçime hazırlandığını belirterek “Onlar aklını ve iradesini kiraya veren bir Türkiye istiyorlar. Hiç şüpheleri olmasın, emperyalistler ile hainlerin umut bağladığı bu anlayışı 14 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz” dedi.

BULAK MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİLER
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın ve Ortahisar ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte Bulak mahallesinde seçim ziyaretinde bulundu.

TEK HEDEFLERİ TÜRKİYE’NİN AYAĞINA PRANGA TAKMAK
Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Çebi, Türkiye’nin 14 Mayıs’ta kritik bir seçime gireceğini söyleyerek “

Türkiye’nin büyümesini istemeyen, Türkiye’ye farklı gözlerle bakanlarla terör örgütüne mensup olanları birlikte kol kola, yan yana görüyoruz. Açıklamaları bir, istekleri bir, hedefleri bir. Tek istedikleri bağımsız Türkiye’nin ayağına pranga takmak, yükselişini önlemek. Tüm güçleri ile Türkiye’ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar aynı zamanda tüm desteklerini Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na veriyorlar.” dedi.

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Çebi: "Tek ürettikleri iftira"

YAPILAMAYANLAR YAPILDI
AK Parti’nin iktidarı döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetleri tek tek yaptığını ifade den Çebi, “Yerli ve millî üretim TOGG otomobilimiz şu anda yollarda. Ama üretim sürecinde yapmadıklarını bırakmadılar. Üretim yok, bant yok, dediler.  TOGG’u üretimden çıkardık, otomobili İtalya’dan getirdiler, dediler.  

TEK ÜRETTİKLERİ İFTİRA
Doğalgaz meselesi bir irade meselesidir. Emperyalist ülkeler karşısında bu büyük mücadeleyi vermek güçlü bir irade, çok büyük bir lidere sahip olmayı gerektirir. Doğalgazı çıkaracağız, dedik. Dediğimiz tarihte de doğalgazı çıkardık. Bu sefer çıktılar dediler ki, Putin’in hediyesidir. Onların tek derdi ülkenin kalkınmasına, büyümesine engel olmaktır. Türkiye’ye ilişkin bir hedefleri yok.  Onlar, aklını ve iradesini kiraya veren bir Türkiye istiyorlar. Onlar eşek heykelleri yaparak, kuyruğuna kurdela bağlayadursunlar bizler cumhuriyet tarihinde yapılamayanları yapmaya, destan yazmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

AK Parti Ortahisar ilçe Başkanı Çebi: "Tek ürettikleri iftira"

ESKİ TÜRKİYE GERİDE KALDI
Çebi şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ülkemiz kalkındıkça, büyüdükçe vatandaşımız da büyüyecek, refah seviyesini artıracak. Bugün yerli ve milli sanayide destanlar yazıyoruz. Kendi silahımızı kendimiz üretiyoruz. Önceleri PKK ile mücadelede bizlere silah satanlar PKK ile mücadelede kullanamazsınız, diyorlardı. O günler artık çok geride kaldı. AK Parti ile birlikte Türkiye irade ortaya koydu, dik durdu, eğilmedi.” 

DİNİ DEĞERLERE DE MUHALİFLER
Millet İttifakı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayımlamamasına da değinen Çebi; “Müslümanlıkla yoğrulmuş bir ülkenin cumhurbaşkanlığına, başkomutanlığına talip olacaksın ama Ramazan Bayramını tebrik dahi etmeyeceksin.  Bunlar bırakın milli ve yerli projelere, inanç değerlerimize de muhalefet.” ifadelerini kullandı.

MESAJI 14 MAYIS’TA VERECEĞİZ
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Kandil’den sık sık mesajları duyuyoruz. Diyorlar ki cumhur ittifakına eğer oy verirseniz o oylar bizlere kurşun olarak dönecek. Biz de buradan onlara sesleniyoruz: Trabzon 14 Mayıs’ta sandık başına giderek tüm kurşunları, tüm bombaları, tüm füzeleri kendilerine iade edecek. Öyle bir cevap iade edeceğiz ki bir daha sesleri çıkmayacak, bir daha nefes alamayacaklar.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler