AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi: "Karadeniz teröre geçit vermez"

CHP Yalova milletvekili adayı Tahsin Becan’ın katıldığı bir yayında kullandığı sözlere AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi sert tepki gösterdi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi: "Karadeniz teröre geçit vermez"

 AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, CHP Yalova milletvekiline sert yanıtlar verdi.

Çebi,"Terörden medet uman, her daim terör sevicilerine arka çıkan CHP’nin milletvekili adayının Karadenizlileri PKK ile karşılaştırması kendini bilmezlik, sorumsuzluk ve hadsizliktir. Kullandığı hain sevici dilini Karadeniz’e uzatmasın; bu coğrafya kendisine büyük gelir.” ifadelerini kullandı. 

KARADENİZ TERÖRE GEÇİT VERMEZ
İlçe Başkanı Çebi açıklamasında,“Karadeniz; ülkesinin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne sahip çıkan; vatan ve bayrak sevgisiyle yaşayanların yurdudur. Karadeniz, vatan hainlerine yüz vermeyen, her daim terörün ve yandaşlarının karşısında duran vatan; söz konusu vatansa gerisi teferruattır, anlayışını şiar edinmiş vatan evlatlarının yaşadığı coğrafyadır. " şeklinde konuştu. 

RAHATSIZLIKLARININ SEBEBİ BELLİ
Karadeniz’in vatan ve millet sevdasından rahatsızlık duyanların yapmış olduğu hadsizliği kendilerine iade ediyorum. Rahatsızlıklarını da anlıyoruz. HDP ile kol kola giren, koltuk uğruna terörle kapalı kapılar ardında pazarlık yapan kendileridir. Her ortamda terör örgütünün temsilcilerine arka çıkan, terör örgütüne şirin gözükme adına kılıktan kılığa girenler kendileridir. Karadeniz, 14 Mayıs’ta kendilerini de hevallerini de tarihin tozlu raflarına gönderecektir, şüpheleri olmasın.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler