AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu: Trabzon AK Parti döneminde birçok hizmet aldı

14 Mayıs 2023’te yapılacak cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu: Trabzon AK Parti döneminde birçok hizmet aldı

AK Parti Trabzon’da temayül devam ediyor.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Haber61’e konuştu.

Trabzon’un AK Parti sayesinde birçok hizmet aldığını söyleyen Mumcu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

28. dönem milletvekilliği aday adaylığı sürecini başlattık. Süreç şu anki temayül yoklamasıyla birlikte devam ediyor. Burada 2 binden fazla teşkilat mensubumuzun katılımıyla temayülü gerçekleştirmiş oluyoruz. Katılımımız oldukça fazla. 78 tane aday adayımız var. Bu da partimize olan teveccühü gösteriyor. AK Parti Trabzon tarihinde en yüksek aday adayı başvurusu bu dönemde gerçekleşti. Ben şimdiden seçilecek olan adaylarımıza hayırlı olsun diyorum. Amacımız Trabzon’a hizmet. Trabzon AK Parti döneminde birçok hizmet aldı. Mevcut vekillerimiz de dahil olmak üzere geçmiş dönem vekillerimiz de birçok hizmetler kazandırıldı Trabzon’a AK Parti sayesinde. İnşallah bundan sonra da 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Allah’ın izniyle tekrar Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçip Trabzon’da da en yüksek milletvekili çıkarıp buna göre Trabzon’a hizmete devam edeceğiz inşallah.

Yeniden Refah Partisi önce bir kararsızlık yaşadı. Ama daha sonra bence isabetli bir karar verdiler. Çünkü karşımızdaki blokta PKK destekli HDP’nin ittifaka katılması ve aday çıkarmayacağını söylemesi Türkiye için büyük bir tehlike arz ediyor. Millet İttifakı’nın parti programlarında dahil olmak üzere yerel yönetim özerkliğinden tutun da belki ileride Türkiye’nin bölünmesine varıncaya kadar bir planlama olduğunu görüyoruz. Bu noktada Millet İttifakı bileşenlerinden olan İYİ Parti’nin içerisinde yapılan açıklamaların da ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bu ittifakın arkasında olan güç öyle bir güç ki, birçok benzemezi bir araya getiren ve Türkiye’yi bir maceraya doğru sürüklemeye çalışan bir güç. Bu gücün kimler olduğunu herkes biliyor aslında. Birçok konuda anlaşamamalarına rağmen gücü bir arada tutan bir üst akıl var. Biz bu üst akla karşı mücadele ediyoruz. Bu mücadeleden milletimizin feraseti, Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta tekrar galip çıkacağız.

Birçok projemiz devam ediyor. Özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımlarda “Bu sene açılış senesi” diye bir sloganımız var. Kanuni bulvarındaki çalışmalar hızlandı. Zigana Tüneli’nin açılışını inşallah gerçekleştireceğiz. Son dönemlerde belediyelerimiz ev hükümetimiz deprem felaketinin yaşandığı 11 ile odaklandı. Tüm bunlara rağmen yine EYT’yi çıkardık. Milyonlarca vatandaşın taleplerini yerine getirmiş olduk. Cumhurbaşkanımız yine açıkladı. En düşün emekli maaşını 7 bin 500 TL’ye çıkarttık. Depremzede vatandaşlara konutlarını 1 yıl içerisinde yeniden yapma taahhüdünü verdi. Bizler AK Parti yapar. AK Parti icraat partisidir. Verdiği sözü yerine getiren partidir.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim