Aday olmayan Bakan Koca’dan ilk açıklama geldi

Türkiye 14 Mayıs gerçekleşecek olan seçimler için gün sayıyor. Milletvekili aday listesini hazırlayan partiler de dosyaları YSK’ya teslim etti.

Aday olmayan Bakan Koca’dan ilk açıklama geldi

Seçime sayılı günler kala siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.

YSK 'ya teslim edilen milletvekili aday listelerinin ardından merak edilen adayların ismi de netlik kazanırken bazı isimlerin listede yer almaması da dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, tüm bakanları deprem bölgesinden milletvekili adayı yapacağını söylemişti, ancak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca özel durumlarını gerekçe göstererek aday olmadılar.

AK Parti'nin milletvekili listesinden yer almayan iki bakandan birisi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Cumhur İttifakı'na destek mesajı veren Koca, "Cumhur İttifakı'nın başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Aday olmayan Bakan Koca’dan ilk açıklama geldi

KOCA’DAN İLK AÇIKLAMA
Bakan Koca, listelerin YSK’ya teslim edilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Koca şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmeye aday kadromuz ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN BAŞARISI İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"
Bakan ve tüm milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim