Samsun’da gece yarısı saldırısı: 2 genç hastaneye kaldırıldı
Samsun’da gece saatlerinde meydana gelen pompalı tüfekli saldırıda 2 kişi yaralandı. İlkadım ilçesinde gerçekleşen olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli kaçtı.
Sokakta silahlı saldırı
Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi Sultan Mehmet Sokak’ta saat 04.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, sokakta bulunan şahıslara pompalı tüfekle ateş açtı.
İki kişi yaralandı
Açılan ateş sonucu M.A. (19) ile Y.Ç. (23), vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. M.A.’nın kafa, bacak ve karın bölgesinden, Y.Ç.’nin ise vücudu ve bacağından yaralandığı öğrenildi.

Hastaneye kaldırıldılar
Silah sesleri üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hastanede tedavi gören iki gencin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Şüpheli aranıyor
Saldırının ardından şüpheli olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
Kaynak:

