Samsun'da doğalgaz patladı sandılar: Gerçek sonradan ortaya çıktı

Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah saatlerinde düştüğü değerlendirilen insansız hava aracı mahallede paniğe neden oldu. Olayda 3 evde maddi hasar oluşurken, ekipler bölgede inceleme başlattı.

İlkadım ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, düştüğü değerlendirilen insansız hava aracı mahallede korku dolu anlar yaşattı. Büyük bir gürültüyle meydana gelen olay sonrası bazı evlerin camları kırılırken, bölgede güvenlik önlemi alındı.

Mahalle sakinleri patlama sandı

Edinilen bilgilere göre olay, sabah saat 06.30 sıralarında İlkadım ilçesinde meydana geldi. Büyük bir gürültüyle uyanan vatandaşlar ilk anda doğalgaz patlaması yaşandığını düşündü.

Sesin ardından çevrede bulunan bazı evlerin camlarının kırıldığı ve maddi hasar oluştuğu görüldü. Olayda 3 evin zarar gördüğü öğrenildi.

samsunda-dogalgaz-patladi-sandilar-gercek-sonradan-ortaya-cikti

İHA parçaları bölgede toplandı

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan ekipler, yaklaşık 25 kilogram ağırlığında olduğu belirtilen insansız hava aracına ait parçaları topladı.

Yaklaşık 1 metre kanat açıklığı bulunduğu belirtilen hava aracının ayrı bir kuyruk parçasının da olduğu ifade edildi.

Olayda herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.

Polis inceleme başlattı

Polis ekiplerinin olayla ilgili teknik inceleme başlattığı bildirildi. İnsansız hava aracının hangi kuruma ait olduğu ve düşüş nedeninin yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

“Doğalgaz patladı sandık”

Mahalle sakinlerinden Fatma Çakır yaşadığı korkuyu şu sözlerle anlattı:

“Patlama sesi duydum ve korktum. Bende panik atak var. Hemen cama çıktım. Dışarıya baktım ve karşı ki binada dumanlar çıkıyor. Doğal gaz patladı zannettik. Çok acayip bir ses yaptı. Çok korktuk”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum