Rize'de domuz gribi sayısı 4 oldu

Rize'de domuz gribi olarak adlandırılan H1N1 virisü bulaşan hasta sayısı 4'e yükseldi. Konuyla ilgili Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Rize'de domuz gribi şüphesi ile tedavi altına alınan hastalardan ikisinde daha domuz gribi virüsüne ras

Rize'de domuz gribi sayısı 4 oldu

Rize'de domuz gribi olarak adlandırılan H1N1 virisü bulaşan hasta sayısı 4'e yükseldi.

Konuyla ilgili Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Rize'de domuz gribi şüphesi ile tedavi altına alınan hastalardan ikisinde daha domuz gribi virüsüne rastlanıldığı açıklandı.

 Yapılan açıklamada hastalardan alınarak Ankara'ya gönderilen tahlil sonuçlarının pozitif çıktığı bildirildi. Rize'de 3 gün önce de iki hastanın tahlil sonuçları pozitif çıkmıştı. Rize'de domuz grişi şüphesi ile gözetim altında tutulan ve tahlil sonuçları beklenen 10 hasta daha olduğu öğrenildi. Tahlil sonuçları pozitif çıkan hastların sağlık durumlarının iyi olduğu, hastalık sürecini tamamlama aşamasında oldukları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler