Ortahisar meclisine iki konu ile damga vurdu!

Ortahisar Belediyesi Ocak ayı meclis toplantıları başladı.

Ortahisar meclisine iki konu ile damga vurdu!

Toplantıda söz alan CHP'li meclis üyesi söz alarak Beşirli bölgesinde dolgudan dolayı denizin görülmediğini belirtti. Zorlu ayrıca Maraş Caddesi ile alakalı önceden uyarılarda bulunduğunu ve haklı çıktığını belirtti. Zorlu şu ifadeleri kullandı:

BEŞİRLİ'DEN DENİZ GÖZÜKMÜYOR
Gülcemal konusunda şuanda dökümünden vazgeçtik. Büyükşehir belediyemiz 19 dolgu alanı oluşturuyordu. Burada yapılan şu, kamyoncu arkadaşlardan gördüğümüz şu, Gülcemal’de 2 kez kot yükseltilmesi yapıldı. Dökülecek bir yer bulamayınca buraya döküm yapılmaya devam edildi. Burada kot yükseltilmesi yapıldı. Beşirlide oturan vatandaşlar denizi göremiyor. 

"MARAŞ CADDESİ'NDE ONLARI SUÇLUYORUM..."
Maraş Caddesi konusunda uyarılarımızı yapmıştık. Çok iyi uygulanmadığı takdirde oradaki zeminin bozulacağı söylemim. Maraş Caddesi’nin 400 metrelik bölümünü alıcı gözle bakın. Buradaki eksiklik yüzde 1i geçti yüzde 10 gördü. Buradaki malzeme bulgur topu gibi dağılıyor. Uygulama yapan firmayı da, taşeron firmayı da Büyükşehir Belediyesini yanıltanları da suçluyorum. Müteahhit firmanın 800 bin gibi bir teminatı vardır. Ama bu söküp yapmaya yetmez. 13 milyonluk bir ihaleden bahsediyoruz. Bu konuda belediye başkanını eleştirmek kolaydır ama onalar bu teknik bilgiyi veren herkesi suçluyorum.

Ahmet Metin Genç cevaben  "Maraş caddesi ile alakalı görüşlerinizi söylediniz. Ufak tefek bazı deformeler oluyor. Bunlar yüzde 1'mi yüzde 10 m bilmiyorum. Ben de gözlemliyorum deformeyi. Her şeye rağmen bir garanti süresi var. Güzel bir görünümü var." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Gülcemal konusunda ise mecliste bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmede "Pazarkapı’da yapılan çalışmanın hafriyatı o bölgeye dökülüyor." ifadeleri kullanıldı.

Haber61 - Haber Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber