Ortahisar meclisinde gündem çay ocakları: işgaliyeler konusunda kararlı adım atacağız

Ortahisar Belediyesi'nin Ocak ayı meclis toplantılari başladı.

Ortahisar meclisinde gündem çay ocakları: işgaliyeler konusunda kararlı adım atacağız

İlk günde Ortahisar ilçesindeki sokak işgalleri gündeme geldi.

Bağımsız meclis üyesi Davut Çakıroğlu "Sokak işgalleri yeniden gözden geçirilmeli" dedi. Çakıroğlu "Konuyla ilgili Ortahisar Belediye Meclisinin bugün yapılan toplantısında konuşan Çakıroğlu, “Sokak  işgallerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir de 2 tane kendine duba ayarlayan üstüne şirketinin adını yazan sanki oranın mülkiyet sahibiymiş gibi kendisine otoprak tahsisi gibi bir çok şey yapıyor. Zabıtayı uyarıyoruz, ceza yazıyor. Aynı dubalar ertesi gün yine orada olunca cezanın her gün yazılması ve dubaların her gün toplanmasını talep ediyorum” dedi. 

"KARARLI ADIM ATACAĞIZ"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de Çakıroğlu'na cevaben "Pandemi nedeniyle müsamaha gösterdiğimiz oldu ama bu konu müsamaha gösterdiğiniz an ile suistimalin başladığı an aynı oluyor. Büyükşehir belediye başkanımızla hem bizim, hem de büyükşehirin alanları ile ilgili düzenleme yapacağız. 
Şimdi kış, yazın çok daha ileri boyuta taşınıyor. Dışarda oturma ve işgaliyeler. O konuda kararlı adım atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber