Ordu'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Ordu'nun Fatsa ilçesinde etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, ekipler su tahliye çalışmalarına başladı.
Yayınlanma:
Ordu'nun Fatsa ilçesinde etkisini gösteren sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi.
Şiddetli yağış nedeniyle ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yağışın etkisiyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı.
EKİPLER SAHADA ÇALIŞMA BAŞLATTI
Yağışın ardından su baskını riski bulunan noktalara yönlendirilen ekipler, cadde ve sokaklarda biriken suların tahliyesi için çalışma başlattı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü bölgelerde vatandaşların dikkatli olmalarını isterken, ekiplerin olumsuzluk yaşanan noktalardaki müdahaleleri devam ediyor.

Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.


