Ordu’da heyelan nedeniyle 3 ev ve 1 ahır tahliye edildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde fındık bahçesinde meydana gelen heyelan paniğe neden oldu.
Ordu’da heyelan nedeniyle 3 ev ve 1 ahır tahliye edildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde fındık bahçesinde meydana gelen heyelan sonrası 3 ev ile 1 ahır boşaltıldı. Bölgede toprak hareketliliğinin sürdüğü bildirildi.

Heyelan, Fatsa’ya bağlı Bahçeler Mahallesi’nde meydana geldi. Fındık bahçesindeki yamaçtan kopan toprak ve ağaçlar vadiye sürüklendi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.

orduda-heyelan-nedeniyle-3-ev-ve-1-ahir-tahliye-edildi

Bölgede hareketlilik devam ediyor

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Kibar, heyelan nedeniyle 3 ev ile 1 ahırın AFAD ekipleri tarafından tedbir amacıyla boşaltıldığını söyledi.

Toprak hareketliliğinin sürdüğünü belirten Kibar, “Ancak alana baktığımızda ufak tefek hareketler devam ediyor. İnşallah bu hareketlilik durduktan sonra bölgede çalışmalar başlayacak.” dedi.

orduda-heyelan-nedeniyle-3-ev-ve-1-ahir-tahliye-edildi

Heyelan grup yoluna yakın noktada meydana geldi

Heyelanın grup yoluna oldukça yakın bir bölgede yaşandığını ifade eden Kibar, mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bölgede ekiplerin takip ve inceleme çalışmaları sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum