Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Ordu Yayın tarihi: 06 Temmuz 2026 08:58

Ordu Ünye'de Manyetik Kum Futbol Turnuvası için ilk düdük çaldı

Ordu'nun Ünye ilçesinde 35. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Manyetik Kum Futbol Turnuvası başladı. Şampiyonluk mücadelesi veren 13 takımın yer aldığı organizasyonda ilk maçlar oynandı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde, 35. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Manyetik Kum Futbol Turnuvası başladı. Ünye Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda 13 takım şampiyonluk için mücadele ediyor.

İLK MAÇTA FARKLI GALİBİYET

Ünye Yalı Kumsalı'nda oynanan turnuvanın açılış karşılaşmasında Azelya Çiçek Çikolata, Çakırbey Düğün Salonu'nu 8-1 mağlup ederek organizasyona galibiyetle başladı.

Turnuvanın ilk gününde ayrıca Gölevi FC ile Berkim Otomotiv, Revizyon Gayrimenkul ile Getü Spor karşı karşıya geldi.

GRUP MAÇLARI 19 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK

Organizasyonda grup karşılaşmaları 19 Temmuz'a kadar devam edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselme hakkı elde edecek.

FİNAL 23 TEMMUZ'DA OYNANACAK

Turnuvada yarı final mücadeleleri 21 Temmuz'da oynanacak. Üçüncülük karşılaşması 22 Temmuz'da yapılırken, şampiyonun belirleneceği final müsabakası ise 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Karşılaşmaları Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda sporsever tribünden takip etti.

Kaynak: AA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!