Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Ordu Yayın tarihi: 24 Ağustos 2026 10:01 Güncellenme tarihi: 24 Ağustos 2026 10:46

Ordu’da uluslararası judo turnuvası tamamlandı

Ordu’da Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Ordu Oksijen Judo Turnuvası sona erdi. Beş ülkeden yaklaşık 300 sporcunun katıldığı organizasyonda dereceye giren sporcular madalyalarını aldı.

Türkiye Judo Federasyonunca düzenlenen 1. Uluslararası Ordu Oksijen Judo Turnuvası tamamlandı.

Altınordu ilçesindeki Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona Türkiye’nin yanı sıra Gürcistan, İran, Türkmenistan ve Azerbaycan’dan yaklaşık 300 sporcu katıldı.

BEŞ ÜLKEDEN SPORCULAR MÜCADELE ETTİ

Turnuvanın ikinci ve son gününde sporcular, dereceye girebilmek için tatamiye çıktı.

Çekişmeli müsabakaların ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi.

HUYSUZ: ORDU ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, organizasyonun Ordu açısından önemli olduğunu belirtti.

Huysuz, turnuvaya katkı sunan Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Bu tür organizasyonların genç sporcuların gelişimi açısından önemli olduğunu ifade eden Huysuz, geleceğin şampiyonlarının bu turnuvalarda yetiştiğini söyledi.

“JUDODA GELECEĞİMİZ PARLAK”

Türk judosunun geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Huysuz, genç sporculara güvendiklerini belirtti.

Huysuz, şu ifadeleri kullandı:

“Bu sporcularımızı ülkesini, bayrağını ve milletini seven, geçmişini unutmayan bir nesil olarak yetiştirmek istiyoruz. Sporcularımız gerçekten çok iyi yolda. Judoda geleceğimiz parlak. Bunun altına imzamı atarım. Gelecekten çok umutluyum.”

Kaynak: AA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!