Öğrencilerin isteği karşılık buldu, spor alanları yenilendi
Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan Ortaköy İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin okul bahçesindeki spor alanlarına ilişkin talepleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede yerine getirildi.
Okul bahçesinde kale direği, voleybol sahası ve basketbol potası bulunmadığını belirten öğrenciler, çektikleri video ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e seslenerek destek istedi.
BAŞKAN GÜLER TALİMAT VERDİ
Öğrencilerin çağrısına kayıtsız kalmayan Başkan Mehmet Hilmi Güler, videoyu izledikten sonra ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.
Talimatın ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri okul bahçesinde çalışma başlatarak öğrencilerin taleplerini hayata geçirdi.
Giresun dahil "usulsüz iskan" operasyonunda yakalanan 27 şüpheli adliyede
SPOR ALANLARI KISA SÜREDE TAMAMLANDI
Yapılan çalışmalar kapsamında okul bahçesine kale direkleri yerleştirildi, voleybol sahası oluşturuldu ve basketbol potalarının kurulumu tamamlandı.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler, istedikleri spor alanlarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR MESAJI
Yeni spor ve oyun alanlarında vakit geçirmeye başlayan öğrenciler, taleplerinin kısa sürede karşılanmasından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
Başkan Güler de öğrencilerin mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Çocuklar, ricanız değil emriniz olur. Hilmi amcanız her zaman yanınızda, Aybastı'ya selamlar” ifadelerini kullandı.
Kaynak:


